Ιατρικές Υπηρεσίες

Home / Services

iatrikes yphresies

Ιατρικές Υπηρεσίες Ψυχιατρικής

Εξειδικευμένη και εξατομικευμένη ψυχιατρική προσέγγιση που βασίζεται στη διάγνωση, την υποστηρικτική ψυχοθεραπεία και την πρόληψη οποιασδήποτε ψυχικής διαταραχής, online ή δια ζώσης.

Ψυχιατρική & Ψυχοεκπαίδευση

Κατεύθυνση για την καλύτερη κατανόηση της διαταραχής και υποστηρικτικές μέθοδοι αντιμετώπισης προβλημάτων για τον ασθενή.

Ψυχιατρική Εξέταση Ακριβείας- iDNA

Φαρμακογενετική ανάλυση με διαγνωστική εξέταση και συνταγογράφηση εξατομικευμένης θεραπευτικής αγωγής για παθήσεις του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος.

Online Ψυχιατρική Συνεδρία

Η Τηλεψυχιατρική αποτελεί πλέον ένα διαδεδομένο και απόλυτα αποτελεσματικό τρόπο διεξαγωγής συνεδριών, οι οποίες πραγματοποιούνται online.

Ιατρικές Υπηρεσίες

Συνεδρίες Online ή Δια Ζώσης

Ολοκληρωμένη ψυχιατρική εξέταση, διάγνωση, θεραπεία και παρακολούθηση όλων των ειδών ψυχικής διαταραχής.

Αγχώδεις Διαταραχές

Οι αγχώδεις διαταραχές διακρίνονται από επίμονα συναισθήματα φόβου καιανησυχίας που είναι δυσανάλογα με τον πραγματικό κίνδυνο ή απειλή που υπάρχει και επηρεάζουν τις καθημερινές δραστηριότητες και τη συνολική ποιότητα ζωής.

Συναισθηματικές Διαταραχές

Οι συναισθηματικές διαταραχές είναι παθολογικές καταστάσεις που επηρεάζουν τις σκέψεις, τα συναισθήματα, τη συμπεριφορά, τις κοινωνικές δεξιότητες και την καθημερινή λειτουργικότητα.

Ψυχωτικές Διαταραχές

Οι ψυχωτικές διαταραχές χαρακτηρίζονται από την παρουσία ψυχωσικών συμπτωμάτων με σοβαρές παραμορφώσεις στις σκέψεις, τα συναισθήματα και την αντίληψη της πραγματικότητας.

Διαταραχές Προσωπικότητας

Οι διαταραχές προσωπικότητας χαρακτηρίζονται από δυσπροσαρμοστικά χαρακτηριστικά προσωπικότητας με σημαντική έκπτωση σε κοινωνικούς, επαγγελματικούς ή άλλους τομείς λειτουργικότητας.

Σωματόμορφες ή Σχετικές Διαταραχές

Οι σωματόμορφες διαταραχές παρουσιάζουν σωματικά συμπτώματα που σχετίζονται με πόνο ή άλλες σωματικές αισθήσεις και μπορεί να προκαλέσουν σημαντική αγωνία και βλάβη στην καθημερινή ζωή.

Ψυχιατρικές Γνωματεύσεις & Πιστοποιητικά

ΚΕΠΑ, security, πιστοποιητικά αναβολών ή απαλλαγών από τη στρατιωτική θητεία, άδειες οπλοφορίας, διορισμοί. Αξιολόγηση ψυχικής υγείας και νοητικής κατάστασης για την έκδοση πιστοποιητικών ψυχικής υγείας.

Πλεονεκτήματα Ψυχιατρικής Εξέτασης

Η ψυχιατρική εξέταση, γνωστή και ως αξιολόγηση ψυχικής υγείας μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη σε άτομα που μπορεί να αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας.

Ακριβής Διάγνωση

H ακριβής διάγνωση καταστάσεων ψυχικής υγείας μπορεί να επηρεάσει την ευημερία του ατόμου. Μια ακριβής διάγνωση μπορεί να οδηγήσει σε αποτελεσματικό σχεδιασμό θεραπείας καταστάσεων ψυχικής υγείας.

Πλάνο Θεραπείας

Προσδιορισμός των πιο κατάλληλων και αποτελεσματικών επιλογών θεραπείας με βάση τη συγκεκριμένη κατάσταση ψυχικής υγείας, τις προσωπικές συνθήκες και την παρακολούθηση της προόδου του.

Βελτιωμένη Ποιότητα Ζωής

Η αποτελεσματική θεραπεία ψυχικής υγείας μπορεί να βοηθήσει άτομα με παθήσεις ψυχικής υγείας να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους και να μειώσουν τα συμπτώματα της ψυχικής τους υγείας.

Μείωση του Στίγματος

Η ψυχιατρική εξέταση μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του στίγματος των θεμάτων ψυχικής υγείας, τονίζοντας τη σημασία αναζήτησης βοήθειας και την προώθηση της ευαισθητοποίησης τους.